Vrijwillige gastheer/gastvrouw gezocht voor nieuwe Buurtwinkel De Schans

Dagbesteding
Beverwijk
Geplaatst 12 maanden geleden

Buurtwinkel de Schans is een samenwerking tussen Stichting Welzijn Beverwijk en SIG, een organisatie voor mensen met een beperking. De Buurtwinkel zal een buurtfunctie in gaan nemen op het gebied van welzijn, informatie over sociale voorzieningen en ontmoetingsactiviteiten voor en met wijkbewoners. Cliënten van de SIG Dagbesteding alsook deelnemers en vrijwilligers ondersteund vanuit het SWB voeren diensten en klusjes uit voor de winkeliers van de Breestraat en wijkbewoners.

Bent u het nieuwe gezicht van De Buurtwinkel? Bent u gastvrij, communicatief en betrouwbaar en heeft u een dienstverlenende instelling?

Wij zoeken voor één of meerdere dagdelen per week vrijwilligers die gasten vriendelijk ontvangen, informatie verstrekken, telefoon beantwoorden, aanmeldingen verwerken, toezicht houden en wat licht administratieve werkzaamheden verrichten. Wij zijn op zoek naar servicegerichte, flexibele en praktische vrijwilligers die aan de slag willen als gastvrouw of gastheer in Buurtwinkel De Schans.

U kunt bijdragen aan de ontwikkeling van de Buurtwinkel en meedenken over de organisatie. Aan de balie bent u het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en daarmee hèt gezicht van de Buurtwinkel. U staat bezoekers vriendelijk en informatief te woord, zorgt voor een correcte afhandeling van telefoon- en emailverkeer, ondersteunt bij de verkoop van cadeauartikelen, houdt toezicht op de uitstraling van de Buurtwinkel en verwerkt aanmeldingen voor activiteiten.

Tijdens uw aanwezigheid worden cliënten bij het uitvoeren van diensten begeleid door professionele medewerkers van de SIG.

Tot slot werkt u samen met cliënten van de SIG en krijgt waar gewenst scholing aangeboden.

Heb je interesse in deze vrijwilligersklus? Stuur een mail naar stg@thuiszorg-gehandicapten.nl