Zorgzaam en empathisch maatje gezocht voor een 53 – jarige dame om samen op stap te gaan

Activiteitenvrijwilliger, Maatje / buddy
Haarlem
Geplaatst 8 maanden geleden

Deze moedige 53 – jarige dame uit Haarlem is op zoek naar een zorgzaam en trouw maatje waarmee zij samen leuke activiteiten kan ondernemen.
Ze houdt van gezelligheid.
Deze dame heeft een moeilijke periode achter de rug waarbij ze een intensief revalidatietraject heeft gevolgd bij Heliomare maar daar is zij nu uitbehandeld.
Sinds kort is zij een nieuw revalidatietraject gestart in het Spaarne Gasthuis.
Deze dame loopt met een rollator of zit in een rolstoel en krijgt binnen enkele weken een scootmobiel waardoor zij zich makkelijker kan verplaatsen.
Op het gebied van communicatie kan deze dame zich goed verstaanbaar maken.

Als maatje ben je ong. tussen de 40 en 60 jaar oud.
Je gaat wekelijks op zondagmiddag na 13.00 uur met deze dame stap.
Deze dame gaat graag wat drinken op het terras in het centrum van Haarlem en ze houdt van winkelen, de markt bezoeken, boodschappen doen en buiten in de natuur zijn.
Ze staat open voor diverse activiteiten. In overleg is het mogelijk om hier samen jullie eigen draai aan te geven.
Tot nu toe heeft deze dame geen ervaring met computers. Het zou fijn zijn als jij als maatje aan deze dame zou willen leren hoe zij kan e – mailen met mensen in haar omgeving.

Het is belangrijk dat deze dame zich veilig en vertrouwd bij je voelt en dat er zo een vriendschappelijke relatie opgebouwd kan worden.
Hiervoor is het belangrijk dat er continuïteit is in het contact en dat er duidelijke afspraken gemaakt worden over hoe het contact eruit komt te zien.

Heb je interesse in deze vrijwilligersklus? Stuur een mail naar stg@thuiszorg-gehandicapten.nl